HİZMETLER

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

Her şeyin dijitale dönüştüğü günümüzde sosyal medyanın doğru strateji ile yönetimi çok önemli bir konu . Markanıza, işinize, veya kurumunuza özel sosyal medya hesaplarınız için stratejiler belirliyor, müşteriniz olabilecek hedef kitlenin size ulaşmasını sağlıyoruz. Bizim için anlamlı, iş bitiren “içerik yönetimi” sizi anlatmakta atılacak en doğru adım demektir. Özgün içerik yönetimimiz sayesinde  sayfanızı daha kaliteli ve çekici hale getiriyoruz. Sosyal medya yönetimlerimiz ile birlikte markanızın imajını güçlendiriyor, görünür kılıp, artı değer katıyoruz.
Sosyal medya hesaplarınızı profesyonel bir ekibe teslim etmek  markanıza fayda sağlayacaktır. Bu sizi hem daha profesyonel gösterecek hem de dijital varlığınızı güçlendirmiş olacaksınız. Sosyal medya yönetimi denilince aklınıza sadece  hesaplarda düz klişe bir paylaşım yapma ve kişilerden gelen yorum ile DM mesajlarına cevap verme olarak algılanmasın. Sosyal medya yönetimi büyük bir özveri ve süreklilik ister. Eğer sizde güçlü bir sosyal medya yönetimi istiyorsanız bizimle çalışmaya başlayın.

Sosyal medya hem bireyler hem de kurumlar açısından günümüzün en önemli iletişim araçlarından biri haline gelmiştir. İşletmeler, organizasyonlar, kurum ve kuruluşlar sosyal medyayı hedef kitleleri ile iletişim kurmada önemli bir araç olarak görmeye başlamıştır. Yapılan araştırmalar, kurumsal sosyal medya kullanımının her sene artmakta olduğunu ortaya koymaktadır. Ancak, sosyal medyada yer almaktan daha önemli olan bu ortamın nasıl kullanıldığıdır. Doğru bir şekilde yönetilmediğinde sosyal medya hesaplarının kurum imajına yarardan çok zarar getirdiği bilinmektedir. Sosyal medyanın sağladığı avantajlardan faydalanmak ve kurumsal imajı artırmak amacıyla kurumların kendilerini, diğer bir ifade ile kurumsal kimliklerini sosyal medyada doğru bir şekilde temsil etmeleri büyük önem taşımaktadır.

Peki neler yapıyoruz?
Kurum veya işletmenizin için belirlenen sosyal medya kimliği doğrultusunda haftalık olarak size özel içerik planlaması yapıyoruz.
Instagram, Facebook, Twitter, Youtube ve Linkedin gibi sosyal medya hesaplarınızda yaratıcı ve hedef kitlenize uygun içerik üretiyoruz.
Rakiplerinizi de unutmuyoruz. Rakip firmaların hareketlerini güncel olarak takip ediyoruz.
Markanızı ya da kurumunuzu en doğru şekilde etkili ve özgün bir biçimde aktararak içerik yönetimini gerçekleştiriyoruz.
Markanızın diyolog yönetimlerini gerçekleştiriyoruz.
Markanız ya da kurumunuz için en uygun hedef kitlenize ulaşarak doğru kişilere doğru mesajlarınızı aktarıyoruz.
Sosyal medya hesaplarınızda hem profesyonel hem de samimi bir görüntü sağlıyoruz.
9 yıllık varlığımız ve güçlü kadromuz ile hizmetinizdeyiz

DİJİTAL PR

Yapılan tüm araştırmalar bir marka, hizmet yada kişinin kamuoyunda ön plana çıkarılmasında P&R çalışmalarının reklamlara göre yüzde 90 oranında daha etkili olduğunu ortaya koyuyor.
.“Reklamları kullanarak insanlara ne kadar iyi olduğunuzu anlatırsınız. PR’la ise onlara yüzde 100 güven verirsiniz ve bir süre sonra onlar da sizin hikayenizi anlatmaya başlar” diyen Neileson çok haklı.
Bu arada çeşitli yazılım programları ile reklam engelleme oranlarının giderek artması, yeni neslin geleneksel reklamlara mesafesi halkla ilişkileri bir adım öne geçirdi.
.P&R çalışması ile gazetelerde, internet haber sitelerinde, markanın ilgili alanlarına göre sektör dergilerinde, TV kanallarında ilgi çekecek ve farkındalığınızı ortaya çıkaracak haberler yapıyoruz. Çeşitli toplantılar, organizasyonlar düzenleyerek siz yada markanızla hedef kitlenizi buluşturuyoruz.
Ayda 2 kez dijital p&r çalışması yapmak sizi kamuoyu gözünde, tanınır, bilinir ve şeffaf olmanızı sağlar.

Kurumsal başarılarınızın, sosyal etkinliklerinizin, sosyal sorumluluklarınızın dijital iletişim kanallarının kullanılarak markanız ya da kurumunuz hakkında halkla ilişkiler çalışması yapılmasına dijital p&r denilmektedir.
Peki neden dijital p&r’a ihtiyac duyarız ya da duymalıyız?
Geri dönüşleri kolaylıkla takip edilebilir.
Geniş bir hedef kitlesine sahiptir.
Markanız hakkında olumlu bir izlenim bırakmaktadır.
Kamuoyundaki algıyı pozitif yönde etkiler.
Markanızın akılda kalmasına yardımcı olur.
Eğer siz de marka imajınızı ön plana çıkarmak ve hedef kitlenize ulaşmak istiyorsanız bu çalışmalardan faydalanabilirsiniz.
 Dijital İletişim ve Bilgi Teknolojileri çağında kamu kurumlarından yerel yönetimlere, belediyelerden sivil toplum kuruluşlarına, sektörlerden şirketlere kadar her kesim digital reklam sorunu yaşamaktadır. Kronik hale gelen dijital reklam, satış ve pazarlama sorununun hedef kitlesi ise tüketiciler yani yeni müşterilerdir. Ancak tüketicilere ulaşmak ve reklam yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Çünkü bildiğiniz gibi kullandığımız sosyal medya argümanları, buna kısmi olarak izin vermektedir. Sorun belli olduğuna göre peki çözüm nedir? Global dünyada işletmelerin, firmaların basit, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir hedefleme yaparak yeni müşterilere daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilmesi, tüketicilerin dikkati çekerek satış yapabilmesi ve marka bilinirlirliğini artırabilmesi bilgi ve uzmanlık gerekmektedir.

ORGANİZASYON

MedyaLeon P&R ve Organizasyon olarak özel etkinliklerinizde de yanınızdayız. Markanızın ya da kurumunuzun marka değerini arttırmak ve aitlik duygusunu daha da hissettirmeniz için organizasyon yöntemlerimize başvurmanız sizin avantajınıza olacaktır.
Yapılan organizasyonlar markanıza güç ve artı değer katmaktadır.
Organizasyon yöntemlerimiz aşağıda sıralandığı gibidir,
• Kurumsal etkinlikler
• Basın toplantısı
• Açılışlar
• Fuarlar
• Festivaller
• Konferans ve kongreler
• Yarışmalar
• Sergiler
• Toplantılar
• Özel günler
             Gibi markanızın ya da kurumunuzun ihtiyacına yönelik olarak birçok eşsiz organizasyon projeleri oluşturabiliriz.
Gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar eşzamanlı olarak dijital p&r çalışmamız sayesinde milyonlarca ziyaretçi tıklamasına sahip haber sitelerinde  yer almasını da sağlayabiliriz.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram